Biz bir kez tüm takım kamp gitti. Biz 8 kişi vardı ve biz tüm kayak ilgileniyoruz. Toplam kampanya yaklaşık bir hafta sürecek olan ve çadırlarda gece geçirmek zorunda kaldı.
http://sd.uploads.ru/t/HE2QB.gif

En kısa sürede biz ilk otoparkta geldi, biz hemen çadır dışarı yatıyordu ve bir ateş yapmaya başladı. Firmamızda, 5 erkek ve 15 ila 17 yaş arası 3 kız vardı. Hatta kolichestvo.I herkes bana çadır iki yerel olduğu gibi, bir yer yoktu bir kız kendi çadırlarını paylaşmaya başladı, kız ve erkek değildi ben kızla bir çadırda paketi vardı. O akşam oldu ve yatağa gitme zamanı geldiğinde, ben onun yanında yalan çok rahatsız olacağını düşünmeye başladı, ve ben tüm korkunç utanıyorum. Onu yatağa gitmek, ve tüm çocuklar çadırlarda genelinde dağıtılacak zaman, daha sonra gelecektir söyledi. Ben çadıra yürüdü, kız uyumamış ortaya çıktı ve bir el feneri ile ortaya koydu ve bir dergi okuyun. O uyurken değildi sordum neden, ve o korkunç uyku olduğunu söyledi. Sırıtarak, ben hemen onun şort sıyrılmış ve uzandı, bir uyku tulumu sarılmış. Çok soğuktu ve ben sıcaklık özlüyorum. İyi geceler, ben neredeyse uykuya düştü ve sonra kızın eli benimle yatağa tırmandı hissettim ve midede bana sarıldı, ben hemen döndü ve sorgulamadan kızın gözlerinin içine baktı ve o çok soğuk olduğunu söyledi ve değil sıcak tutabilirsiniz. Sonra ona sarıldı ve onun önünde uzandı. Bizim dudaklar beş santimetrelik bir mesafe vardı ve ben sıcak bir nefes hissetti. Sonunda, ben inme sırtına başladı ve onun nefes hızlanır hissetti ve o biraz mahçup başladı. O göğsüne iyi bir boyutu olduğunu ve onun meme şiddetle çarpıyordu, ve gömlek ile görülebilir, geleneksel büyük T-shirt bir sutyen idi.

Onu biraz daha düşük, ve elim onun kıçına bir evcil hayvan almaya karar verdi ve ben onu yavaşça ılık esnek kıçını sıktı.Kız karşı değildi, ama aksine o ne yaptığını sevdim. Gözlerimin açılması, o bana dudaklarını çekti, sonra bana bakıyor ve gördü, ve biz tutkulu bir öpücükle birleşti. Tüm sıkılmış ve avucuma sığmıyor onu sıkı göğüsler, okşadı bir kaç dakika sonra ben zaten. Sonra beni iterek bir kız gibi hissettim, ve ben ona verdi, ve o bana üstüne yattı ve aşağı düşerken göğsüme öpmeye başladı. O benim pantolonumu çıkardı, ben dayanamayıp ve ben ona lanet istedim ve onu gördüm, ve belki o az seks istiyordu.

Onu külot çıkarıyorum, onun terimin içine koymak çok kolay duyuyorum, ve sonra o benim dick oturdu ve beni tamamen çekmiştir onu sıcak delikler, zorlandı. O benim horoz ovuşturarak sanki ilk başta o, çok nazikçe hareket ediyordu, ve sadece üzerine atlamak. Sonra ona sarıldı ve onu çekti, ve sonra ondan güçlü o bile daha inledi hangi hızlanma ve inliyor gitti, ben cum başladı ve hızlı bir şekilde tüm geri kız sperm ile sıçrayan bir üye, çıkardı. Sonra, vytrali sperm öptü ve onun kollarında uykuya daldı. Uyanma, biz dışında gitti ve bizim seks neredeyse hiç uyku sırasında ve tüm yakarışlarımızı duymuş bulundu. Ben adamlar biliyorum öğrendim, ben bu konuda övünmek başladı ve nasıl her şeyi söyledim.

Bir sonraki gece, diğer pozisyonlarda devam etmiş ve kimse tereddüt etmedi. Tüm iyi hocamız şey duymadım ana şey sona erdi.