Ben yatağa gitmek üzereyken Bir gün benim adamım, gece geç saatlerde geri geldi. Bir pastel yayıldı, ben kocasını öptü ve yatağa gitti. 
Yaklaşık beş dakika sonra ben arkasından sarılıp hissettim. Koca arkamdan sarıldı ve sıkıca göğsüme devraldı. Yaptığı Ben her zaman, onu sevdim o göğüslerim aldı ve onun büyük elleriyle birlikte onları sıktı. Ben ona döndü ve dudaklarından öptü ve o da yatmaya gitti önerdi, ama o beni öpmeye devam etti ve beni taciz etmeye başladı ve birisi benim külot uzandı ve benim kedi içine parmak nüfuz ederken yavaşça, ama tutkuyla okşamaya başladı. Ben çok hızlı bir şekilde heyecanlandım ve ben onu beni almak istiyorum söyledim. Ve sonra ben zarar vereceğini biliyordu ve benim erkek bir üyesi etkileyici bir boyutu olduğunu ve bazen benim kedi çok büyüktü çünkü bu ifade "adlı eşek onu deneyelim?" Ben biraz korkuyorum ondan duydum.
Ben anal seks sırasında yaşanan duyguların ne tür merak oldu böyle güzel bir duygu hissettim, ben istemiyorum ve ne zarar olabilir dedi, ve sonra beni öptü ve benim eşek parmağını koydu. Ve sonra ben deneyebilirsiniz, ancak tüm nazikçe ve dikkatli bir şekilde yapılması sahip olduğunu söyledi.
O dizlerim kanseri beni koymak ve arkasında düştü ve benim eşek üzerinde üyesi sürmeye başladım ve bazen üyesi kıpırdamak çalıştı, ama ben rahatsız oldu ve ben onun parmaklarını vereceğini söyledi, zarar, bu yüzden kullanıldı. Bana on dakika okşadı ve zaten üç parmak itti ve ben çok heyecanlandım, ve ben tamamen yeni bir his hissettim. O dönem girmeye başladı bir süre sonra, baş hızlı geldi ve sonra bir üye çok sıkı geldi. Hareketler Ben onun horoz içimde girdi ve ben anlamadı, ya da atlanmış bana zarar ve bunu, ya da başka bir şey mi hissettim, yavaş ve nazik. Zamanla, o eşek beni fuck ve benim kedi okşamak el tüm hızıyla başladı ve parmaklarını geri itme.
Bu benim eşek penis ve baş döndürücü hızı kadar yırtın olacağını bana görünüyordu. Ama tüm iyi oldu, ve ben böyle güçlü orgazm hissettim ve benim adamım benimle bitirmişti. Ben zayıflatmak için gittiğimde, benim eşek ben sabah erken uyandım onun sperm aşağıdaki dışarı hissettim, biz çalışmaya gittik, kocam öptü. Ve akşam biz dünkü macera tartışılan ve sık sık şımartmak olduğuna karar verdi ve biz de çok keyif aldım.