Ben sadece 17 yaşındayken Benim ilk seks ben samimiyet sadece korkuyorum, çünkü 23 yıl kadar ben çünkü basit korku, seks yoktu, öylesine korkunç oldu,.
http://sd.uploads.ru/VZJBh.gif

Neredeyse 6 yıldır seks için hazırlanıyordum ve nasıl şimdi ben size söyleyeyim.
Bu süre boyunca sürekli tanışmış gençlerin üniversitede ve benimle okuyan, ama ne zaman bir zaman alabilir, ve ben sadece atma, seks sırasında onları yalanladı ve ben daha bir konu kapatıldı duyuyorum edildi. Ben Enstitüsü'nden mezun olduktan sonra, çok sevimli bir genç adam, çok sevimli düz bir araya geldi. Sonra neyin gerçek iltifata fark, sadece, ne gerçek bir erkek fark yok.
Hediyeler ve dikkat ile bana sunulur ile o yüklenir.

Ben çılgınlığa ve ben düşündüm ve ben onun benim için yaptığı her şey için, onun seks borçlu hissettim çünkü rahatsız hissettim, diğer gece için, bunu sevmiyorum. Ve sonra beceriksizce seks hakkında sorular, ve o onun için hiç önemli olmadığını söyledi ve o sonsuza kadar sabırsızlanıyorum.
Ben çok sert acele onun etrafında kollarını koymak ve onun gerçek ve sadece seks için beni seviyor fark etti.
Altı ay sonra, ilişkiler, ben onun evindeydim ve ailesi sadece bir iş gezisi yaptı ve biz yalnız. O kabul ettiği için herhangi bir filmi görmek sundu. Bu film çok ilginç değildi çıktı, ve o benim kucağına başını koydu ve ben ne kadar çok sevdiğimi söyledi. Ben gülümsedi ve onu öptü. Ve bir masaj önerdi ve o bunu dedi gibi kullanılır, çünkü kabul karşıya etmek şaşırdı. O aşağı gömleğini çıkardı ve yatınca, ben yanına oturdum ve masaj başladı, ama rahat değildi ve ben onun üstüne var. Masaj yapıyor, o döndü ve ben duruyordum onun horoz, sağ ve güçlü pantolonunun üzerinden şişti. Ben bir sürü uygun değildir hissettim değil ve ayağa kalktı ve beni öptü ve ben seni istiyorum senin kulağına fısıldadı ve bana baktı, ve o bir masaj yaptıktan sonra, seks yapmak istedim çünkü, karşılığında ona.

Onunla kapalı olunca, o oturdu ve dizlerimin üzerine beni koymak, ve biz işin garibi, öpmeye başladı, ama kendini soyunmaya başladım ve onu sevdi, sonra ben ve geri aşağı dizlerinin üzerine oturdu her şeyi çıkardı. Daha sonra bulundu üzerime geldi bilmiyorum, ama ben çok istedim pantolonunun içine elini sokmak için, ve ben yaptım. Ben bir dick aldı, o kadar sert ve ben bile fazla ve dokunmatik görmek istedim o büyük oldu. Şort ile pantolonunu çıkarıyorum, ben elinde horoz aldı ve yavaşça öpmeye başladı, ama ağzına, ben almadım.

Sevişme biraz sonra, o henüz o ne yapmayı planladığını bilmiyordu, ben rahat bu beni memnun yapmak için teklif, ve o alt battı ve öpmek ve benim kedi yalamaya başladı. Ben, belki biliyorum ve düşündü, ama o çok profesyonelce yaptım ve bu gün-done beklemiyorduk ne bilmiyorum. Ben şiddetle ve ben hayatımın en güçlü orgazm olduğunu düşündüm kadar uzun süre bitmiş. Dinlenme değil bir sürü, ben yine onun sırtüstü yatıyordu ve bacakları yaymak ve yakın gelmesini söyledim. Bana uzandı, onun horoz kaydırdı ve hafifçe beni içine girdi ve ben onu ilk seks unutma çünkü ben, yaşamamış gibi hoş bir duygu hissettim. Bacaklarımı toplayıp, o kadar çabuk ben tekrar tekrar geliyorum bana görünüyordu hareket etmeye başladı, fakat gibi bir şey oldu, ve sonra ben tatlı bir gırtlaktan inilti duydum, benim karın sperm ile püskürtmeli. Bana üzerine sürülür ve hatta ben bile daha heyecanlı olduğunu, parmaklarını yaladı. Sonuçta, biz onlar bizim çalışmalarını sürdürdü duş, gitti.
Benim hikayem sonra kızlar hiç deneyler iyi ya da kötü olmak için nasıl bilmiyorum çünkü, yeni bir şeyler denemek için korkuyor olmadığını söylemek istiyorum! Iyi şanslar!