Benim adım Ksenia ve ben 3 ders, üniversite tarihine öğreniyorum. Ben okumak istiyorum, ve çalışmaya daha bir kulübe gitmeyi tercih etmedi.
Genel olarak, ailem sadece bu üniversiteye içine itti ve ben orada çalışmak zorunda. Orada gerçekten sınırdışı olabilirdi birkaç kez vardı ve ailem sadece affet yok, çünkü bu çok korkuyordum.
İstediğim ilk kez ilk yıldan sonra sınırdışı, ama orada ben öğretmene para biraz verdi, ve o başarılı bana bir tahmin koydu edilecek, ben ikinci yıl transfer edildi. Bir yıl sonra, aynı durum oldu. Orada tüm buharları yürüdü çünkü benim son sınavı koymak istemiyordu genç bir öğretim üyesi oldu, ve ben sınavda gördüm ilk kez, o, elbette, verilmezse beni geçmek ve daha sonra gelmesini söyledim.Eceli gelmeden, o ve ben seyirci yalnız vardı ve ben ona para teklif etmeye karar verdi. Kurnazca bir rüşvet ima, o hemen beni anladı ve onları almadı dedi ve ben bir kaç gün bazı kağıtları hazırlamak ve hazırlık yapmadan sınava olacağını gerektiğini tekrarladı.Anne zaten gayet iyi geçtiğini söyledi çünkü ben sadece, ne bilmiyorum, ve onlar Mısır'a bana bir bilet verdi ve uçuş birkaç gün oldu. Ben sınava varsa izni, kaybolabilir söyledi. O iyi, sonra akademku almak ve gelecek yıl görüşürüz, dedi. Ama ben daha korktum ve bana ne oldu bilmiyorum ama ben onu aldı ve bir göğsü çıplak ve göz öğretmene baktı. O sakince Ne yapıyorsun, dedi? Ve ben sınavı ile sorunu çözmek istediğini söyledi. Ve bir kez daha bana baktı ve 10:00 bugün dedi, ve ben gelmişti bar, çağırdı. 

Ondan emekli olduktan sonra, ben yapmak zorunda olduğunu anladı ve ben sonuna kadar gitmek istiyorum, ama ebeveynleri rahatsız değil karar verdi.Duş gidin ve prezervatif satın alırken, ben değerlendirilmesi için gitti.Barda tanıştım, o beni karşıladı ve biz sokağa çıktım. Orada biz arabasına bindi ve konuşmaya başladı. Ona gitmek için sunulan ve bunu ayarlamak ciddi olmadığını sordu? Ben evet dedim ve gerçekten sınav için en iyi beş almak istiyorum sözlerine ekledi. Ve o gülümsedi ve çok kolay olacağını da ekledi, ve gülümsedi.
Biz oturdu ve o tuvalete gitti ve soyunmaya ve yatağa uzandı söyledi ve bana bir oda gösterdi sonra yarı tatlı bir kadeh şarap içti maliyet için evine gidiyor. Beş dakika sonra geri geldi ve ben onun iç çamaşırı yatakta yatıyordu. O şerit benim itirafım oldu çünkü, kabul, ben onun önünde dans bana önerdi. Ben ne yapabilirim onu gösteren, o 3-ku I hak ve ona aradığını söyledi. Biz çok uzun değil, ama kendimi onu bezdirmeye oldu beni o kadar heyecanlandırdı Öpüşme. Ve sonra da onun pantolonunu kaldırılır ve ağzında değil, gerçekten bir büyük dick aldı ve yavaşça ve aynı zamanda tutkuyla emmeye başladı, ve o içini çekti ve squirmed kadar cool. Görünüşe göre o iyi bir oral seks vardı çok uzun bir zaman vardı. O ağzımda bittiğinde, o dört zaten var dedi. Ve ben şimdi beş prezervatif almaya başlayacağını söyledi. Ben bunu giymek başladığında, onun horoz düşmeye başladı ve ben sonuna kadar bir prezervatif koymak için ona biraz daha emmek zorunda kaldı ve onun üstüne oturdu ve o kadar sert bana sarıldı ve bir öfkeli bir tempoda onu tuttum ve lanet başladı, böyle bir deli hızı oldu ve ben iki kez bitirmek başardı, ve ikinci kez bir araya geldi ve ben içimde onun horoz zonklama hissediyordu ve ben deli gibi sevdim. 

Dinlenmiş bir kaç dakika daha, ben kayıt kitap için gitti ve hemen imzaladı ve beş teslim, ve sabaha kadar hangi ı kabul kalmak için beni davet etti ve biz uyumaya gittik.Sabah, böyle bir klas seks o olmamıştı söyledi, ve tekrar bir araya için beni davet etti. Onu da çok iyiydi ile ben Ve çünkü tabii ki, çeviremezdim ...