Benim 20 yıl içinde, ben çocuklar ben, yaklaşık beş fazla değildi rağmen, çok azgın bir kızdı.
Ama bütün ilişkiler her ikisi açısından, sıkıcı, ve seks, genel olarak, gerçekten beni neşelendirmek olamazdı bazı çocuklar sıkıcı ve ilginç olmayan, ve hiçbiri olmuştur. Bu bağlamda, ben daha çok seviyorum ve her zaman ben istiyorum ve nasıl, ancak bunların çoğu sadece benimle tanışmak istemiyordu, ya da sadece çok tembel olduğunu söylerdi. Ben ne bağlı olduğunu bilmiyorum, ama kız ben sığacak kadar çekici oldu.
Adamla veda sonra, ben yeni bir ilişki başlatmak mümkün oldu kiminle vkontakte sevimli adamlar aramaya başladı. Bu arayışın üçüncü gündü ve bir normal durmuyor. Bu ilginç sonra biraz umutsuz yaptım, genel olarak, istihdam edilen değil, ama pes etmeyin.4. gününde, benim uni oldu bir adam bulundu. O yeterince yakışıklı ve yoğun değildi ve ben ona yazdım. O çok hızlı cevap verdi ve biz konuşmaya başladı, çocuk iletişimde mütevazı ve ilginç değildi ve o hızla beni severdi. Biz beş gün olarak tebliğ, ve sonra tanışmak ve bir kafede oturup sundu. Ben kabul etti ve biz ne zaman ve nerede karşılamak için, kabul etti. 20 dakika geç, o beni şaşırttı güzel, benim için bekledi ortaya çıktı, ve biz bir kafeye gittik. Yemek için bir dondurma ve biraz emretti, biz çeşitli konularda konuştuk ve birlikte eğlenceli bir sürü vardı. 

Cafe sonra, bir yürüyüşe gitti ve akşama kadar yürümek ve o beni eve almak için teklif ve kabul etti. Evime gidiyorum, elveda öptü ve o, bugün sevdi ve daha yürümeyi teklif olduğunu söyledi. Ve ben o yürümek yorgun ve çay için evine davet etti ve bazı filmleri izlemek söyledi.Merdiven tırmanma, ben seks hakkında düşünmeye başladım, ama biz hemen hemen hiç tanıdık şiddetle püskürttü vardı düşünce. Bir film takma, biz kanepeye oturdu ve o elle götürdü ve sonra sağ horoz, pantolonuna elimi koymak. Ona baktım ve ne burada var bir katı sordu? Ve o biliyorum ve ben ne olduğunu görmek için özgürlüğüne sahip olduğunu söyledi. Ben gülümsedi ve eğlenmek için gerçekten ne, oh, diyerek, görmek istediğiniz gibi davrandı ve hiç tereddüt etmedi, pantolonunun düğmelerini açtı ve onun pantolon ve onun horoz düştü indirdi ve ona kadar oynanır? Eğer dokunabilir? O mümkün olduğunu söyledi ve ben kapalı tutku, sonra bir kelime olabilir, dokunaklı ve onun horoz okşayarak başladı ve ikimiz. Ona eğilerek, tüm duruyordu onun horoz, emmeye başladı. Cool adam inilti bile daha heyecanlı olduğunu, ve ben gömleğini ve pantolonunu çıkardı ve o tamamen çıplak olduğunu. Onun rakam dışarı verme ve zihinsel öven, ona sarıldı ve beni soyunmaya başladı. Bir kez çıplak, o göğsümü kavradı ve dudaklarından öptü.
Bir süre sonra, biz yalan vardı, ve o benim kedi okşadı ve ben sadece zevk ile ürperdi ne gelen, içinde parmaklarını nüfuz ve o yavaşça yalamak ve onu öpmek Aşağıdaki Beni öpmeye başladı, ve benim çiçek var ve başladı, ve ben inledi daha yüksek sesle. Bu adam bana eski sevgililerinden çaldı oldum ilk kez verdi. Ben çok çabuk bitti ve ben o benim görüşüme, mide, bulaşmış berrak bir sıvı akmaya başladı. Üzerime eğilerek, onun horoz getirdi ve ben sınırı için heyecanlıydı çünkü, yavaşça çok kolay gitti tanıtmak başladı. O taşındı, ben titredi, çok cool ve vücut goosebumps her hareketinden sonra, ve ben yenmek için onu taşımak için çalıştı. Ben tekrar tekrar, bitmiş ve sadece zevk ile ay içinde oldu. Ondan sonra, ben derin oral ona teşekkür ve tüm sperm yutmak, iyi seks vardı.
Günden itibaren çıkmaya başladı ve ben gerçekten benim istekleri altına geldi adamı buldum kendimi, ve hiçbir şey ilk randevuda onunla yattım üzüldüm.