Mutlu evlilik, bir ailenin 10 yıl yaşadıktan sonra, kocam ve ben seks açısından bizim hayatımızı çeşitlendirmek gerektiğine karar verdi.
Zamanla, olağan seks yorgun ve duygular artık aynı idi, artı biz bazen seks oyuncakları çeşitli kullanılır, ama biz hala yeterince yok. Ve biz konuda konuşurken sıcak akşamları hasretim, ve tüm olası çıkar aradı. Hiçbir şey biz internette bir forum buldum ve oradaki durumu yazdı ve insanlar tavsiyelerde başladı, geldi. Birisi biz birbirimizi seviyoruz olmadığını boşanma teklif etti, ama öyle değil. Birisi şaka ve mantıklı bir şey söylemedi. Ve ertesi gün insanlar başka bir aile ile seks yapmak mümkün olduğunu ileri sürmüşlerdir iki yorum var. Sonra o seks hayatı çeşitlendirmek ve ilişkiyi kurtarmak için güzel ve tüm kendi kişisel deneyim boyalı olduğunu yazdı. Kişisel onları yazarak, onlar benzer durumları vardı ve normal ve karşılayan pek çok kim olduğu görülmüştür.
Kocam ile tartıştıktan sonra, biz ciddiye başka bir aile ile seks hakkında düşünme ve seçenekler aramaya başlamışlardı. Başlangıçta sosyal ağlar aranan, eşcinsel çiftlerin hizmet postalanacak, ama ilimizde ilan bulundu değildi. Ve sonra bir yüzsüz olarak, tüm eşcinsel çiftler sunuyoruz, hiç bizim yaşı hakkında çiftler kur yürümek parka, gitti ve karar verdi.
Herşey uzlaşmacı olmak zorundaydı, çünkü biz bu hile dikkate almadı.
Bizim için sürpriz, zaten 5. çifti hemen bize gönderilen ve bizim numarasını aldı ve onlar bize geri arama ve düşünmek söyledi. Ve sonra gece geç saatlerde telefon çaldığında ve telefonda hoş bir kadın sesi: biz tarafsız sahada buluştuğu, katılıyorum.
Düşünce değil bir sürü, biz yapmak için bir barbekü doğası, ve her şeyi gitmek için sunulan ve iyi bir yer olduğunu ekledi. Onlar kabul etti ve ertesi gün biz tayin yerde bir araya geldi ve açıklığa gitti.

Dağılın ve biz kebaplar ve keyifli bir öğle yemeği yapılan pişirmek ne olursa olsun. Bu iş aşağı almak için zamanı olduğunu bir fikri takip, ve biz tüm utanmış olsa da, paylaşılan, ama dikkat etmek değildi çalışılmıştır. Biz 28 yaşındayım güzel bir adam var, çiftler gitti ve kocam küçük göğüsler, ama kocasının bir deyişle bakılırsa, önemli değildi ama, aynı şey ince kıza gitti. Sonra birbirimize mahcup etmeyecek şekilde, farklı yerlerde gitmeye karar verdi. Ben bir erkekle yalnız olduğunu, o hemen teklif ve biz yapacağını söyledi. Sonra bir battaniye üzerine koydum ve kocam değil çok daha büyük bir penis, oldukça etkileyici boyutu, emmeye başladı, kendi isteğine göre, pek düzeltilmiş değilim. Derin bir darbe iş alarak, o bana bir yalamak teklif, ama gerçekten yeni bir üye denemek istedim çünkü, reddetti. Iterek, ben üstüne oturdu ve o bir üyesi çok düzgün beni girdi gönderdi. Bir psikolojik yönü, daha sonra başka bir adam olabilir, ancak terim daha fazla olduğu gerçeği, ben hemen, farklı bir duygu hissettim. 

Yavaş yavaş hareket etmeye başladı, o kadar derinden titriyordu ne gelen, beni içine girildi, ve ben daha hızlı taşımak istedim.Pozisyonunu değiştirerek, biz dizlerinin üzerinde duran, ve o arka seçti. Biz yenmek için onu taşındı ve o, benim göğüsleri benim kedi savaşmış testisler üzerinde üyesi sokmak, sert becerdin Holding ve ben çok büyük bir zevk getirdi. Ben inledi ve bana çok daha zor hale getirmek için yalvardım ve o saç beni aldı, ben sadece tutamadım ki, bitirmek için güçlü başladı ve bitkin düştü, ve o bir üyesi çıkardı ve çim tarafına bitmiş. Giyinmiş ve biz masaya gitti ve birkaç dakika sonra, kocam bir kızla geldi ve biz kamp ateşi etrafında oturdu ve cinsiyet kendi izlenimlerini paylaştı ve bir uzlaşma geldi. Cinsel hayatın aslında bir seks çok iyi bir çeşitlilik.Ana şey, biz kimse ile hiç kimse karşılaştırılmış ve kıskanç değildi olmasıdır.