Kış geldi sonra, ben hemen karşılamak için sunulan bir çok çekici kız, bir araya geldi ve o da kabul etti.
Biz telefonla konuşurken bütün gece, biz sadece yeterli uyku alamadım geçirdi ve biz bir hafta içinde bile seks hakkında bir soru olduğunu birlikte çok iyi idi, ve girişim ondan oldu, ama sonra, ben bu kadar çabuk bir ilişki geliştirmek için girişim olmaz. Kız arkadaşım sonra başka bir 18 yıl oldu ve bildiğim kadarıyla, benim için bir kaç adam vardı, ve o bir bakire değildi.
Dış gelince, normal bir kız yaşı gibi görünüyordu, ve iyi tonda olsa oldukça sık kaya basın ve eşek, o benim için öyle söyleyerek spor salonuna gitti çünkü özellikle, dışarı durmazsa, ve bana yüzde yüz uygun, çünkü ben ona inandım.
Anne işyerinde çalışırken bu kızla ilk seks, gün ortasında, evime geldi. Her şeyi o biz ben bile düşünmemiştim pozlar, bir sürü denedim o kadar kötü oldu, sadece büyük oldu.Çarpı dört prezervatif geçirdi ve üç saat boyunca seks yaptık biz daha sonra, arada, var, kız az, beş kez bitirmişti olmasına rağmen, hala küçük olduğunu bana görünüyordu. Bu seks sonra o bana tekrar teklif etti ama ben alışkanlık nedeniyle korkunç hasta üyesi olmayan böyle bir uzun cinsiyet, uzak konu geldi, ve ben ona açıklandığı zaman, o beni iyi anlaşılan ve biz bu konuyu kapattı. O gitti, ben seks teklif etti, ama bu sefer kesinlikle hiçbir yerde yapmak, ve biz olayı iptal. Yani benim heyecan güçlendi ve ben dayanamayıp, her gün, hafta geldi ve ben çok onun kız fuck istedim.
Ve şimdi, caddede yürüyüşe, biz yine seks hakkında konuşmaya başladı, ve ben artık tahammül edebilir söyledi, sundurma ve bana bir pislik gitmek için sunulan ve ben biz gözlemlemek söyleyerek, çok kırık değilim, ve değil uzun ifade hızla aksi beni ikna etti. Hiçbir interkom yoktu ilk girişte, girecek, biz rahatsız olmayacak umuduyla, beşinci yere gitti. Biz çıktım kısa sürede, o elini pantolonumun içinde oldu ve o kolayca testislerin gitti ve sıkıca üyesi tutarken bile çok uygun değildi, o kadar ki, beni izlerken mastürbasyon istekli oldu, daha yakın geldi ve onu preslenmişgöz. Bu noktada, biz sessiz ve sadece beni daha da heyecanlandırdı ki gözlerinin içine baktım. Ben eşiğinde olduğunu ve başarılı olmak değil, acı, çünkü bir süre sonra, ben onu durdurdu. Bu farkeden, o girişinde onun hakkını fuck bana teklif. Bu öneri utandım, ben kibarca reddetmek için çalıştı, ama bu tür ben sonradan yaptım, ona lanet söyledi.
Aslında, ben kasten uyarılma uyku süre oynadı. Onun indirdi pantolonunu, o eğildi ve merdivenlerinde korkuluk sürükleyici, bana eşek başladı. Ben onu kedi dokunmak başladı, o hala ıslak ve kolayca diye inledi şekilde bakılırsa, içine iki parmak daldı, diye ekledi. Ama onun horoz koymak istedi, uzun süre devam etmedi. Ben bunun bir sürü daha ayağa kalktı ve ıslak Picea kızlar onları götürmek başladı ve keskin hareket neredeyse topları bunu itme yapmak için mastürbasyon yok, pantolonunu indirdi ve bir üyesi çıkardı. O kadar dar pisechka ve tatlı çünkü bu noktada, bir heyecanını yaşadı, ben sadece zevk dünyasına gitti ve yavaşça, sonra sıkıca ve o kadar tutkuyla inilti oldu becerdin, ve hatta daha kendimi getiremedim beni alır kontrolü ve horoz alarak ve köşe ve tabandan-tavana obkonchal içine sperm akışı göndererek, bitirmek başladı.
Böyle bir hızlı seks sonrası, biz kapı dışarı adım yavaş ve yürüyüş devam etti.