Çocuklar yakındaki bir kasabasında bir sonraki olaya gittim Bir gün,. Biz sadece 3 saat gitti ve yakında yüzme yarışmaları, 19 yaşın altındaki yüzücüler yapılacak olan olmasına rağmen, şaka ve iyi vakit geçiriyor, tüm bu yüzden, çok eğlenceli oldu.
Biz otele geldi ve hızlı bir şeyler sökülmüş zaman rekabetten önce egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek zorunda kaldı. 

Biz havuz var, orada bir sürü kız vardı, sonra ben büyük göğüsleri ve müthiş bir rakam ile daha yakın bir sevimli yüzücü baktı. Bütün eğitim ona baktı ve rekabet hakkında düşünmek mümkün hayran değil, sadece onu düşündüm. O önemli değil yüzdü, ama olsa da onun cinsellik çok güçlü çekti.
Eğitim bittiğinde, ben ona çıktım ve buluşmaya karar verdik. Toplantı bir başarı oldu ve biz Numaraları kolaylıkla değiştirilir.
Ben otele geldi, ben tanımak için, 34 odalı otelin gelip beni sms aldım. Ben çok hareket edeceğiz adamlar söyledi ve ikinci kata gitti.
Odaya çalıyor, ben açtım ve burada bir kız gördüm, güzel geceliğiyle ve ince şort, elbiselerini bu o hiçbir iç çamaşırı ve hafifçe şişti büyük meme vardı belliydi, ve kedi çok görünür olduğu özetliyor, bu yüzden uydurma.
O tek bir odada yalnız ve güvenle hareket. Arkadaşlar engelledi ve iletişimde tam açılış çalışmıyor çünkü ne zaman sık sık olur.
Ben onun yanına oturdu, o ben çok yaptığını ve oldu, ne oldu beni nerede sormaya başladı.
Zaman yakında akşam geldi ve zaman hemen olaydan sonra, yarın geldi, dedi, yatağa gitmek zorunda kaldı ve bizim diyalog devam etti.
Ben büyük beklenti ile yatağa gitti ve yaklaşan lansman düşünmüyordum, ve serin kızla uyumak mümkün olduğunu düşündüm.
Ertesi gün iyi bir ruh hali olduğunu ve çok iyi rekabet yapılmış ve iki mesafeleri kazandı.Törenden sonra, ben 34 oda otele gittik. Çünkü acele, eleştiri olmadan yürüdü. Girdikten sonra o bana geri durdu, o değişen nasıl gördüm ve beni görmedi ve ben şaşkın durdu ve güzel bir rakam izledim.
Ne zaman o döndü ve beni gördü, ama bunu rahatsız etmedi, ve sonra onu sonuna kadar giyineceğim izin vermeden hareket etmeye karar verdi, ben üzerine çıktım ve arkasından ona sarıldı ve o karşılıksız boynunu öptü ve bana döndü benim için onların büyük göğüsleri preslenmiş ve vücut titriyordu yanına koştu. Ve o benim horoz ayağa kalktı ki tutkuyla beni öptü ve o bile daha sonra biz sadece tutku kaplı bana sarıldı hangi midesinin içine baktı.
Biz tamamen çıplak yatakta nasıl geldim neredeyse hatırlamıyorum.
Ben hatırlıyorum. O hızla benim pantolonumu çıkardı ve ağzına benim horoz aldı ve ona iştahla emmeye başladı ve o sadece bir süngü gibi oldu ve ben çok heyecanlandım, ve ben sadece içine almak ve ona lanet vardı.
O geri aldım, ben dudaklarından öptü ve kaldırdı ve benim horoz çabuk girilebilir ve böylece ıslaktı onu kedi, dick gönderdi. Ben sıkı benim horoz gibi hissettim ve çok tatlı ısıtan üyesidir ısı içerir. O emdi ve wriggled, ama ben çabuk bitmiş, başarılı olamadı orgazm düşüyorlar, ama o aletini almak ve edemeden kıçını benim cum ile kaplıydı. O çok heyecanlandım çünkü Ve sonra ben, de, orgazm onu kedi yalamak düşüyorlar ve zor değildi yapmaya karar verdi.
Ve yakında ben değil çok benim kasabadan olduğu gibi, ben kentte ona geleceğini vaat ve kolayca birkaç saat için bisikletle ona gelebilir, gitmek zorunda kaldı. Ve gün elveda dedi ve ben tekrar göreceğim birbirlerine söz verdi.