Benim yurt odasında, güzel kız oturuyor geri par var, o bir arkadaşım konuşuyordu. Sallayarak eller, ben sordum, ben kalmak bana ne çıktı alabilirsiniz. 

Bir konuşmayı başlatmak, ben odanın arkadaşım rezervasyonu bir fahişe olduğunu fark etti.
Ben kelimelerin bir çift koridor üzerinde onu aradım ve ona denir, neden sordum, ve o bunu dün sona eren oturumundan bu yana serin zamanında getirmek istediğini söyledi, ve o not edilmesini istedi. O bir üçlü için ödenen, ve ben bir şekilde kabul ettiği, üçüncü olmak beni davet ettiklerini söyledi. Biz odaya girdi, o zaten çıplak ve onun iç çamaşırı oturuyordu. Arkadaşım hareket ilk ve genç kız gitti ve hızlı bir boyutu böylece 3 çağıran onu sutyen ve göğüsleri çıkardı ve ben yürüdü ve ona dokunmak başladı.Bu arada bir kız şort benim pantolonumu almaya başladı, her şeyi kaldırarak, o benim arkadaşım elbiselerini çıkardı ve biz heyecan üyeleri ile onun önünde duruyorduk ve o kendi testislerin onları yutma, bunları teker teker emmeye başladı. Ben çünkü ben değildim böyle derin bir oral seks önce yaptığı gibi, onu seviyorum. O kadar güzeldi çünkü biz hızla bitmiş, ve darbe iş o inanılmaz yapıyordu. Sperm çıkarma, biz prezervatif koymak ve yatakta kız koymak ve arkadaşım üstüne tünemiş ve kolaylıkla onun penis ve çok hızlı nachel meyilli onu içine sıkışmış, testisleri onun elastik eşek hakkında savaşan ve oda böyle hoş bir gürültü oldu, içini ve onun kız hareketi. Sonra gitti ve ağız kız horoz koymak ve o iştahla emmeye başladı. Bir bitirmek için başladığında, ona düştü ve zayıflatmak, sonra kalktı ve prezervatif değiştirmek için gitti ve bu arada bana kanser kız koymak ve bindirme üyesi başladı.
İlk diğerinden daha büyük büyüklük ve onu kedi benim feryat düzenin bir üyesi böyle büyük bir penis için hazır değildi çünkü üye, çok iyi değil tırmandı.Bütün horoz ıslak kedi kız saat iken böyle sıcak ve hoş bir duygu hissettim. Ben hızlandırmak için başladı, kızım böyle güçlü bir ereksiyon ne vardı, ben sadece onu kedi yırttı, ve o çok sevdim ve o başka hızlı hareketler için bana sormadan, eşek üzerinde bir el aldı, tutkuyla inledi. Benim hız sınırı oldu, ben çukurları tahammül yok ve kondom o zaten biraz şişirilmiş çok sperm olduğunu, bu nedenle güçlü tamamladı.
Ben prezervatif değiştirmek için başka bir yatağa gittiğimde, benim arkadaşım zaten onu elastik kıçından horoz pop başlamıştı.Terim kolayca kıçından girilen gerçeği bakılırsa, kıçını zaten bizden önce geliştirilen belliydi. Ve sonra ben birlikte ona lanet sundu. Ve sonra bir bacak ve yatağa kız koymak ve onu kıçından bir dick koymak. Ve ben gittim ve onu kedi üstüne kini koymak, ve biz yüksek hızda döner iki delik onu gagalayabilir aldı.Kız sadece çığlık ve zevk ile inlemeye başladı. Sonra giyinmiş ve onu koymak ve ona kalan miktar para ve eve gönderildim. Bundan sonra, arkadaşım ve ben sadece olmamış her şeyi tartıştık.