Bir kez ben uygulamak istiyorum bir rüya vardı, ancak henüz elde değil.
http://sd.uploads.ru/t/IKl84.gif

Ben uyuyakaldım burada ördek kısa sürede, benim yatağımda yatıyorlardı üç kız, yaşamaya başladı ve hafifçe öptü. Ko. O zaman ben bir kız vardı ve rüyada ben gerçekten ya da değil fark etmedi. Ben onlara yaklaştı, çünkü önümde, onun kız arkadaşı gözlerimi kapatmak zorunda benimki gibi üç idi. Ben yatağa oturdu, onlar kaldırdı ve beni soyunmaya başladı. Ben tamamen çıplak olunca, onlar yatağa beni itti ve benim Dick üçlü emmeye başladı, ve özellikle de, ben bir söğüt gibi her şeyi ve yavaşça arada, inilti hissettim, bir rüyada söğüt ağacının ben de zevkle inilti ekarte yok .

Kızlar hepsi çok güzel yaptım, ve ben hiçbir olmadı bu kadar zevk aldım. Ben çok güçlü bitirdikten sonra, kız yaladı ve ağız kız bitirmek için güzel oldu hakkında tüm sperm, yuttu, ve bu duyguları güçlü orgazm sonra yalamak.

Kızlardan biri bana oturdu, bir üye çok zor geliyor çünkü ben böyle zevk hissettim ve kız çok sıkı kedi oldu. Ve sonra, bana ovuşturarak gibi görünüyor benimle dövmek hareket etmeye başladı, ve atlamak vermedi ve ben çıktım penisimin kafa kedi bir üyesi eşiğinde olduğunu hissettim, ama böyle eşiğinde o oldu bu çok heyecan verici. Öpüşme ve derin onu kedi içine parmaklarını doldurma, birlikte kendilerini okşayan arada diğer kızlar. Kısa bir süre sonra, kız cum başladı ve ben de söğüt onu kedi sözleşmeleri hissettim ve ben sınırı tutulan ne benim horoz, sıkar, ve ben bitirmek istedim, ama o hızla üzerimden atladı ve ikinci var ve tam olarak aynı hareket devam . Bütün bunlar herhangi bir konuşma olmadan oldu, ve tamamen bir seks oldu.

Tüm bu kadar uzun sürdü, ama bir an, çan çalar saat sona erdi ve kalkmak zorunda kaldı. Gözlerimi açıyorum, ben bir rüya olduğunu fark etti. Kadar bir rüyaydı ki pişman değil, ben kalktım ve tüm korkaklar çiğ olduğunu hissetti ve geri ellerini itti ve aslında bir bilinçaltı düzeyde bitmiş benim meni sahip tüm külot, fark etti.

Ben geçen geç geceye görünüşte uykuya düştü ve beynim benim büyük hayal kullanarak profilini tamamlanan altında erotik bir film izlerken hatırladım, bu olay değil, düşünce çok çok şaşırdım.